Säkra e-cigaretter

Som nämnts ovan pågår fortfarande forskning om säkerheten för Vape.se. I vissa fall verkar viss forskning till och med motsägas med vissa att hitta produkterna som ett bättre alternativ och andra varnar för möjligheten till ökat beroende och exponering för farliga kemikalier. Om du vill vända sig till e-cigaretter för att sluta röka Vape.se, undvika vissa ingredienser kan vara till nytta.
E-cigarett ingredienser du bör vara medveten om

Diacetyl

Diacetyl är en tillsats som hjälper till att göra mikrovågor popcorn har en slät, smörig smak. Det tjänade ett rykte på 1990-talet efter det orsakade arbetstagare i en popcorn fabrik att kontrakt bronkit. Bronkit kontrakterade av fabrikens arbetare tjänade namnet “popcorn lunga.” Före denna händelse hade diacetylnivåer endast testats i livsmedel och de effekter det hade på lungorna hade ännu inte studerats.

Acetyl Propionyl och Acetoin

Dessa ingredienser är som diacetyl och fungera som substitut för det. En studie fann dock att dessa ämnen kan göra några spårmängder av diacetyl att reagera snabbare, vilket gör det farligare. Så, även spår mängder diacetyl kan vara en anledning till oro i närvaro av acetyl propionyl eller acetoin. Även om inga studier koppla dessa kemikalier till betydande hälsorisker, många vapers väljer att undvika dem tills forskarsamhället har en bättre förståelse för dem på Skolparty.se.

Nikotin

Andra ingredienser att titta på för

Om du är orolig för de biverkningar som förknippas med vaping men ändå vill sluta röka, undvika dessa ingredienser är en bästa praxis. Observera att nikotin användning är också kopplad till hälsorisker av sina egna, så avsmalnande mängden nikotin i din e-cigarett kan hjälpa dig att undvika medicinska problem i framtiden.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.