Vad är IPTV-kanallistor

En av anledningarna till att IPTV är mer populär är inte att människor funderar på att hyra denna typ av Smart-TV, men eftersom det finns sätt att komma åt många av dessa kanaler utan att behöva en operatör via så kallade” IPTV listor “eller”m3u listor”.

Det här är listor där adresser lagras med vilka sändningar av IPTV-kanaler kan nås via avlägsna IP-adresser. Formatet de vanligtvis måste spela är m3u, förutom andra som m3u8 eller IPTV, och därmed är de också kända som”m3u listor”. Det finns olika program, inklusive Kodi eller VLC, och mer specifika som Wiseplay.

Med dessa listor kan du vanligtvis inte ange innehållet som operatörerna skickar till sina kunder, utan att få tillgång till gratis IPTV-kanaler, andra kanaler som inte sänds på Internet eller till och med betalningslistor som gör att du kan komma IPTV åt från mobilen och utan dekoder till olika kanaler.

Men de är inte alltid en säker metod att konsumera denna typ av IPTV. För det första eftersom det kommer att finnas tillfällen när dessa listor kan användas som ett påstående att äventyra din säkerhet, att vara värd på sidor med olika typer av skadlig kod som väntar på att installeras på din dator eller IPTV Box.

Ibland, det kommer också att vara olagliga återutsändningar där en IPTV användare är omkodning och sänder IPTV av den inkommande signalen. Dessa överföringar har aldrig någon garanti, vare sig av kvalitet eller hållbarhet, och eftersom operatörerna kan vara på jakt kan de halveras. Därför, när det gäller att betalas, behöver du aldrig riskera det med Dreamfilms.