Anledningen Till Att De Väljer En Prepper Livsstil

I en värld full av bekvämlighet och ögonblick, här är några anledningar till att preppers fortfarande vill gå ut ur sin komfortzon och välja prepper-livsstilen från prepperbutik:

  1. För att bryta rat race cykeln.

Vissa människor är ständigt utmattade från sin vardagliga rutin. Rat race-cykeln går från att arbeta själv, ta emot din lön och gå tomhänt efter att ha köpt alla behov och önskemål. Det är som att leva idag utan att lämna något för pensionering.

Preppers vill bryta detta dilemma. De kommer ihåg att de måste tjäna pengar idag för att förbereda sig för framtiden eller för de kommande katastroferna och avsätta att köpa onödiga saker som inte kan hjälpa dem att överleva.

  1. Att få färdigheter för överlevnad och självförsvar.

Preppers förbereder sig alltid för de värsta scenarierna. De tror att det finns viktiga färdigheter som de måste ha för att överleva och hålla sig vaken när värre kommer till värst. Det är dock inte skytte och jujitsu självförsvar färdigheter hela tiden. Det lär dem också hur man ska vara sparsam, har medkänsla för andra, trädgårdsarbete, grundläggande fix-it-färdigheter, hushållning och första hjälpen.

Att vara självförsörjande är en av de högsta prioriteringarna för preppers. Sträva efter att vara jack of all trades och få holistisk expertis med alla färdigheter som de besitter eftersom de tror att dessa förmågor fungerar som Rustning i tider av katastrof.