Polytron utökar portföljen för IPTV-applikationer

Polytron utökar sin portfölj för IPTV-applikationer med en modern och kraftfull middleware. Den är utformad för program som går utöver enkel IPTV-distribution. Detta innebär att företaget nu erbjuder rätt lösning för nästan alla IPTV, inklusive, naturligtvis, alla tillhörande projektplaneringstjänster.

Streaming- och IPTV-lösningar åtnjuter en ständigt ökande efterfrågan. Förutom nya affärer påverkar detta även befintliga kunder som i allt högre grad konverterar sina system för IPTV-program. Bad Wildbad företaget har nu konsekvent utökat sitt sortiment med en modern, högpresterande middleware samt tillhörande projekt uppfinningsrikedom tjänster.

Företagets nya mellanprogram är state-of-the-art. Utvecklingen bygger på många års erfarenhet inom området samhällsanläggningar och distributionsnät. Med en modern och tydlig menynavigering är mellanware självförklarande och intuitivt att använda – för både administratörer och användare. Detta säkerställer att Polytron erbjuder rätt lösning för nästan varje applikation – till exempel för kommunala verktyg, nätoperatörer, pensionat, hotell, kliniker, kryssningsfartyg eller sportcenter.

Polytrons middleware erbjuder nu en fullt skalbar lösning för IPTV-system. Förutom den praktiska konfigurationen av digitalboxarna erbjuder standardpaketet administration av TV-kategorier och flerspråkiga menyer. Förutom de grundläggande funktionerna ger komfortpaketet individuella välkomstmeddelanden, reklam eller rumshantering. Förutom internet via TV erbjuder premiumpaketet även nyheter från receptionen. Detta gör det möjligt för kunder och gäster att erbjudas ytterligare komfort såsom väderkanaler eller en hotellinformationsportal. Dessutom kan kryptering av kanalerna, en PMS-anslutning (fastighetshanteringssystem) för direkt fakturering av betalda tjänster eller Video on Demand (VoD) med mellanprogram realiseras.

Företaget erbjuder också en omfattande tjänst för sina IPTV-produkter. Från rådgivning till planering till idrifttagning och utbildning på plats presenterar sig företaget som en kompetent lösningsleverantör med ett allsidigt sorgfritt paket för konstruktion av IPTV-system.

Grunden för sådana IPTV-system är de två IP-streamingrubrikerna PCU 4131 och PCU 8130. De lämnar inget att önska från DVB multituners till CI funktionalitet. Dessutom erbjuder Polytron två lämpliga IPTV-boxar för deltagarna: Q-Box-Ultra 1/8 och Q-Box-Ultra 2/8, som har WiFi-funktionalitet. Båda är konfigurerade enligt data från middleware och har därmed kundspecifika funktioner. IPTV-boxarna ger också ett intuitivt användargränssnitt. Detta gör det möjligt för operatören att enkelt ändra parametrarna om det behövs. Detta gör det möjligt för användaren att njuta av de tjänster som erbjuds på ett bekvämt och på fullt sätt.