Varför du behöver en VPN

Undvik geoblockering
Friheten att titta på något på nätet utan rädsla för att bli bevakad tillbaka!

En VPN för IPTV kan du titta på TV, filmer, sport och nyheter från hela världen utan begränsning. Det låter dig också komma åt spel- och shoppingwebbplatser, samt meddelandetjänster, även om de inte är tillgängliga i ditt land.

Den första frågan är, vad är geo-blockering? Som namnet antyder innebär det att blockeras från att komma åt något baserat på din geografiska plats. Så VPNS i princip, du straffas på grund av din position.

Populära streaming webbplatser som Hulu, Crackle och även YouTube göra det, och sannolikt alla av olika skäl. Det skulle kunna vara att förhindra engagemang med olika länder, men det kan också bara vara ett sätt att ta ut mer för utländsk tillgång. Hursomhelst, du behöver inte längre vara utelåst från de webbplatser du älskar.

Tänk om du hade ett universellt pass som skulle låta dig gå vart du ville, utan begränsning eller extra kostnad? Det är vad VPNhub är: din ultimata hall pass! Med ett globalt nätverk med över 1000 servrar kommer du aldrig att blockeras igen. Nu kan du:

• Fånga alla direktsända sportevenemang

• Håll dig uppdaterad med utländska nyhetskällor

• Få alltid de bästa valen av film, TV och musikstreaming

• Få handla för de bästa abonnemangspriserna

Allt detta med state-of-the-art dataskydd och ingen minskning av surfhastigheter.

En VPN är din inkörsport till världen!