VPN ERBJUDANDEN

Vi har Bra VPNS har som sagt gått igenom många olika bra vpn erbjudanden som finns att ta del av just nu. En del av dessa erbjuder gratis vpn, medans andra har otroligt lågt månadspris om du tecknar ett 3 år abonnemang. Eftersom att alla olika enheter så kan det vara som så att en iPhone VPN, inte fungerar för en Android VPN. Så det är viktigt att du först kollar upp vilka enheter den vpn-tjänsten du har tänkt att välja stödjer.

Bra VPN erbjudanden just nu

Av alla de VPN-tjänsterna vi har kollat upp så har NordVPN en utav de absolut vassaste VPN erbjudanden just nu. Tar du och tecknar ett tre år abonnemang får du endast betala ca 30 kr i månaden, och detta för en utav marknadens absolut bästa och säkraste vpn-tjänster.

Vi har själva använt det för både nerladdning, och för att kolla på streaming tjänster så som Netflix, SVT och många flera. Detta är en tjänst som är känd för sin säkerhet, och mycket snabba nätverk. Med över 5000 olika servrar att välja på, så slipper du fastna i en flaskhals som alla försöker gå igenom en och samma VPN-server.

Kolla upp användningsområde först

Även om det är ett VPN erbjudande som verkar vara billigt, så kanske det är billigt av en anledning så att säga. Alla VPN tjänster pallar inte att användas för IPTV, eftersom att denna typ av VPN behöver vara väldigt snabb. En IPTV VPN behöver med andra ord vara en utav det allra bästa vpn-tjänsterna på marknaden, annars kommer det att lagga.

Se till att det är en säker VPN

Eftersom att man skaffar sig en VPN för att vara säker, se då till att vara säker på att det är en säker VPN du skaffar dig innan du betalar. Detta är något som många av gratis tjänsterna tummar på något enormt, och många av dem är rena skräpet tyvärr. Det finns många bra VPN guider därute att läsa på lite om vad du ska kolla efter, och detta kan vara helt avgörande om du kommer att förbli anonym eller inte.