Vet du vad MSM är?

Betraktas bland forskare i området det fjärde viktigaste mineralet för människokroppen, eftersom svavel finns i stor skala i olika kroppsstrukturer, leder, muskelvävnader, epidermis och benvävnader sticker ut som de viktigaste.

Underhåll i svavelnivåer säkerställer balansen mellan olika aktiviteter i kroppen, såsom minskning av slitage och inflammation i lederna, liksom dess restaurering i samband med andra näringsämnen. Således tillskrivs den anmärkningsvärda relevansen av dess funktioner, under en tid det har marknadsförts som MSM som du kan köpa på Snorbilligt.se.

Metylsulfonylmetan (MSM) är en naturlig form av organisk svavel härrörande från DMSO, erhållen genom en unik flerstegsdestillationsprocess, vilket garanterar en produkt med hög renhet, vilket resulterar i en stabilare och högkvalitativ formel.

Dess sammansättning bidrar till syntesen av strukturella proteiner och aminosyror, främst kondroitin och hyaluronsyra, som spelar en viktig roll i gemensam hälsa. Förutom att ha en potentiell antioxidantverkan, genom föregångaren till glutation, cystein, metionin och taurin.

Olika vetenskapliga bevis, baserat på kliniska studier av säkerhet och effekt, bekräftar vikten av MSM-tillskott från Snorbilligt för att upprätthålla strukturen och rörligheten hos leder, senor, ledband och andra bindväv.

Dess verkan förstärker den endogena syntesen av kollagen, liksom minskningen av pro-inflammatoriska cytokiner och andra molekyler associerade med inflammation såsom kväveoxid och prostaglandiner; vilket främjar en betydande antiinflammatorisk funktion.

Därför är användningen av MSM en effektiv strategi vid behandling av artrit och andra patologier i reumatologiska eller ortopediska kanalen. Dess användning gäller också för att förebygga gemensamt slitage som orsakas av fysisk påverkan eller genom minskning av kollagenproduktionen genom åren.

Således, stärka vårt engagemang för vetenskap och innovation; och upprätthålla vårt syfte att erbjuda produkter som stöder professionellt uppförande, möta behoven hos sina kunder, presenterar vi lederna komplexa med msm. En differentierad produkt som ger den perfekta kombinationen av kollagen typ 2 med OptiMSM (bioaktiv form av organisk svavel), samt en speciell blandning av vitaminer och mineraler.